-
15.99zł
BIO PLANET Cukier puder trzcinowy brązowy 0,5 kg
Ekologiczny cukier puder trzcinowy, nierafinowany, uzyskany ze zmielenia brązowego cukru trzcinowego. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością. Nadaje potrawom walory smakowe i estetyczne. Polecamy do wypieków, deserów.
-
11.99zł
BIO PLANET Cukier trzcinowy brązowy 0,5 kg
Cukier produkowany z trzciny cukrowej, bez dodatków. W produkcji pominięty został proces rafinacji, dzięki czemu cukier trzcinowy zachowuje swój brązowy kolor i wszystkie naturalne właściwości.
Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej. Cenne składniki odżywcze zawarte w melasie sprawiają, że cukier trzcinowy jest jedną z najlepszych substancji słodzących.
-
19.99zł
BIO PLANET Cukier trzcinowy brązowy 1 kg
Cukier produkowany z trzciny cukrowej, bez dodatków. W produkcji pominięty został proces rafinacji, dzięki czemu cukier trzcinowy zachowuje swój brązowy kolor i wszystkie naturalne właściwości.
Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej. Cenne składniki odżywcze zawarte w melasie sprawiają, że cukier trzcinowy jest jedną z najlepszych substancji słodzących.
-
13.49zł
BOIFAN Fruktoza- do słodzenia, gotowania i pieczenia 0,5 kg
Fruktoza zastępuje sacharozę. Świetnie nadaje się do słodzenia, pieczenia i gotowania.
-
23.99zł
Erytrytol słodzik stołowy 0,5 kg
Erytrytol to naturalny niskokaloryczny słodzik, prawie bez kalorii. Powszechnie występuje w owocach, warzywach, a także w nasionach roślin i w grzybach. Erytrytol ma delikatny słodki smak. Jest wykorzystywany do pieczenia i gotowania redukując w ten sposób kaloryczność przygotowywanych potraw. Erytrytol nie powoduje próchnicy zębów. Po spożyciu jest szybko eliminowany z organizmu. Może być stosowany przez diabetyków. Zaletą tego produktu jest to, że spożyty nawet w dużych ilościach nie ma działania przeczyszczającego.
-
43.99zł
Erytrytol słodzik stołowy 1 kg
Erytrytol to naturalny niskokaloryczny słodzik, prawie bez kalorii. Powszechnie występuje w owocach, warzywach, a także w nasionach roślin i w grzybach. Erytrytol ma delikatny słodki smak. Jest wykorzystywany do pieczenia i gotowania redukując w ten sposób kaloryczność przygotowywanych potraw. Erytrytol nie powoduje próchnicy zębów. Po spożyciu jest szybko eliminowany z organizmu. Może być stosowany przez diabetyków. Zaletą tego produktu jest to, że spożyty nawet w dużych ilościach nie ma działania przeczyszczającego.