• allos syrop z agawy
    16.99

    ALLOS Syrop z agawy jasny 250 ml

    Syrop z agawy jasny  BIO to alternatywa dla zwykłego cukru. Ma on pięciokrotnie niższy indeks glikemiczny, a przy tym jest trzy razy słodszy. Dobrze się rozpuszcza nawet w chłodnych napojach, takich jak mrożona kawa. Można go dodawać do wypieków, gofrów czy naleśników. Jego neutralny smak nie zaburza smaku nawet delikatnych potraw czy napojów. Dodatkowo zawiera cenne składniki mineralne, takie jak żelazo, wapń, potas i magnez.

  • biopl puder trzcinowy
    14.49

    BIO PLANET Cukier puder trzcinowy brązowy 0,5 kg

    Ekologiczny cukier puder trzcinowy, nierafinowany, uzyskany ze zmielenia brązowego cukru trzcinowego. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością. Nadaje potrawom walory smakowe i estetyczne. Polecamy do wypieków, deserów.

  • biopl cukier trzcinowy 0,5
    9.99

    BIO PLANET Cukier trzcinowy brązowy 0,5 kg

    Cukier produkowany z trzciny cukrowej, bez dodatków. W produkcji pominięty został proces rafinacji, dzięki czemu cukier trzcinowy zachowuje swój brązowy kolor i wszystkie naturalne właściwości.

    Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej. Cenne składniki odżywcze zawarte w melasie sprawiają, że cukier trzcinowy jest jedną z najlepszych substancji słodzących.

  • biopl cukier trzcinowy
    17.99

    BIO PLANET Cukier trzcinowy brązowy 1 kg

    Cukier produkowany z trzciny cukrowej, bez dodatków. W produkcji pominięty został proces rafinacji, dzięki czemu cukier trzcinowy zachowuje swój brązowy kolor i wszystkie naturalne właściwości.

    Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej. Cenne składniki odżywcze zawarte w melasie sprawiają, że cukier trzcinowy jest jedną z najlepszych substancji słodzących.

  • syrop z agawy
    16.59

    BIO PLANET Syrop z agawy 330 g

    Syrop z agawy polecamy jest do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów. Syrop naturalnie posiada pewne ilości żelaza, wapnia, potasu i magnezu. Niezbędny w diecie witariańskiej, ponieważ w procesie produkcyjnym podgrzewany jest wyłącznie do temperatury max 40 stopni Celcjusza.

  • syrop z agawy
    23.59

    BIO PLANET Syrop z agawy 660 g

    Syrop z agawy polecamy jest do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów. Syrop naturalnie posiada pewne ilości żelaza, wapnia, potasu i magnezu. Niezbędny w diecie witariańskiej, ponieważ w procesie produkcyjnym podgrzewany jest wyłącznie do temperatury max 40 stopni Celcjusza.

  • fruktoza
    11.49

    BOIFAN Fruktoza- do słodzenia, gotowania i pieczenia 0,5 kg

    Fruktoza zastępuje sacharozę. Świetnie nadaje się do słodzenia, pieczenia i gotowania.

  • dr zdrowie trzcinowy
    8.49

    DR ZDROWIE Cukier trzcinowy BIO 0,5 kg

    Cukier produkowany z trzciny cukrowej, bez dodatków. W produkcji pominięty został proces rafinacji, dzięki czemu cukier trzcinowy zachowuje swój brązowy kolor i wszystkie naturalne właściwości.

    Cukier swoją barwę, bogaty smak i aromat zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej. Cenne składniki odżywcze zawarte w melasie sprawiają, że cukier trzcinowy jest jedną z najlepszych substancji słodzących.

  • syrop z agawy EW
    15.59

    EKO WITAL Syrop z agawy jasny 250 ml

    Syrop z agawy jasny  BIO to alternatywa dla zwykłego cukru. Ma on pięciokrotnie niższy indeks glikemiczny, a przy tym jest trzy razy słodszy. Dobrze się rozpuszcza nawet w chłodnych napojach, takich jak mrożona kawa. Można go dodawać do wypieków, gofrów czy naleśników. Jego neutralny smak nie zaburza smaku nawet delikatnych potraw czy napojów. Dodatkowo zawiera cenne składniki mineralne, takie jak żelazo, wapń, potas i magnez.