-
9.99zł
ELENA Liofilizowana aronia 30g
Liofilizacja – to obecnie najnowsza i najzdrowsza metoda utrwalania żywności, ale ciągle jeszcze bardzo kosztowna.
Polega na sublimacji – czyli suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody.
Liofilizaty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych.
-
10.99zł
ELENA Liofilizowana jagoda 30g
Liofilizacja – to obecnie najnowsza i najzdrowsza metoda utrwalania żywności, ale ciągle jeszcze bardzo kosztowna.
Polega na sublimacji – czyli suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody.
Liofilizaty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych.
-
10.99zł
ELENA Liofilizowana malina 30g
Liofilizacja – to obecnie najnowsza i najzdrowsza metoda utrwalania żywności, ale ciągle jeszcze bardzo kosztowna.
Polega na sublimacji – czyli suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody.
Liofilizaty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych.
-
8.99zł
ELENA Liofilizowana mix owoców 30g
Liofilizacja – to obecnie najnowsza i najzdrowsza metoda utrwalania żywności, ale ciągle jeszcze bardzo kosztowna.
Polega na sublimacji – czyli suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody.
Liofilizaty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych.
-
9.99zł
ELENA Liofilizowana truskawka 30g
Liofilizacja – to obecnie najnowsza i najzdrowsza metoda utrwalania żywności, ale ciągle jeszcze bardzo kosztowna.
Polega na sublimacji – czyli suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody.
Liofilizaty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych.
-
10.99zł
ELENA Liofilizowana żurawina 30g
Liofilizacja – to obecnie najnowsza i najzdrowsza metoda utrwalania żywności, ale ciągle jeszcze bardzo kosztowna.
Polega na sublimacji – czyli suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody.
Liofilizaty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych.
-
4.69zł
FRUPP Ananas liofilizowany 15g
Liofilizacja – to obecnie najnowsza i najzdrowsza metoda utrwalania żywności, ale ciągle jeszcze bardzo kosztowna.
Polega na sublimacji – czyli suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody.
Liofilizaty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych.